x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Anunţ îngrozitor despre un mare sportiv

Anunţ îngrozitor despre un mare sportiv

08 Apr 2014   •   17:10
Anunţ îngrozitor despre un mare sportiv
Sursa foto: wikipedia.org

Australianul Ian Thorpe, multiplu campion olimpic, ar putea rămâne fără o mână!
Thorpe este internat la secţia de terapie intensivă a unui spital din Sydney, Australia, înotătorul în vârstă de 31 de ani suferind o infecţie severă la umărul stâng după o operaţie pe care a făcut-o în Elveţia.  Braţul infectat i-ar putea fi amputat, scrie presa australiană.

Ian Thorpe, care a dominat nataţia mondială la începutul anilor 2000, s-a retras din competiţii în 2006. În 2012, a încercat o revenire, cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Londra, dar nu a reuşit să se califice.
În autobiografia sa, “This Is Me”, apărută în octombrie 2012, Thorpe dezvăluie că a suferit ani în şir de depresii şi alcoolism. În ianuarie, el a fost internat la o clinică de dezintoxicare şi, după o lună, a fost spitalizat, după ce a ingerat un cocteil de medicamente.
Thorpe suferea de mai multe luni de depresie, acesta fiind găsit dezorientat într-o maşină, înainte de internare, din cauza antidepresivelor şi a calmantelor luate contra durerilor la umăr.

Ian Thorpe a câştigat trei medalii de aur la Jocurile Olimpice din 2000 de la Sydney şi două de aur la Jocurile Olimpice de la Atena, în 2004.


×
Subiecte în articol: ian thorpe