x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Apariţie misterioasă în faţa Parlamentului Westminster din Londra, de Anul Nou. "Nimeni nu a reuşit să explice asta"

Apariţie misterioasă în faţa Parlamentului Westminster din Londra, de Anul Nou. "Nimeni nu a reuşit să explice asta"

06 Ian 2014   •   09:36
Apariţie misterioasă în faţa Parlamentului Westminster din Londra, de Anul Nou. "Nimeni nu a reuşit să explice asta"

O apariţie misterioasă a fost surprinsă de un fotograf în afara parlamentului britanic, chiar în noaptea de Anul Nou.

Imaginea înfricoşătoare înfăţisează o siluetă transparentă, care poarta haine moderne şi care admira râul Tamisa, lângă Podul Westminster din Londra. Fotograful profesionist Jules Annan a surprins imaginea, însă a observat apariţia fantomatică abia când a ajuns acasă.

"Nu mi s-a întâmplat vreodată aşa ceva. Nu pot să-mi explic cum a fost posibil. Nu era nimeni în apropiere când am făcut fotografia şi nici nu a fost dublă expunere sau expunere lungă. Am arătat-o şi altor fotografi şi nu au reuşit nici ei să-şi explice", a declarat Jules Annan pentru Daily Mail.

Pe lângă alţi experţi fotografi, el a consultat şi un investigator în paranormal, Lee Roberts.

"Pot să explic 99 la sută din aceste fotografii, dar dl. Annan a surprins acolo pe cineva în viaţă, sau pe cineva mort, ca să zicem aşa.El spune că nu a modificat fotografia, aşa că pentru mine este o dovadă clară că stafiile există", a spus Lee Roberts.

"Oamenii cred că stafiile trebuie să vreo o femeie din Epoca Victoriană, care ţine în braţe un copil, dar dacă există spirite, nu trebuie să excludem şi perioada în care trăim", a mai spus Roberts.


×