x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Arnold Schwarzenegger se Twittereşte cu Dmitri Medvedev

Arnold Schwarzenegger se Twittereşte cu Dmitri Medvedev

11 Oct 2010   •   00:00
Arnold Schwarzenegger se Twittereşte cu Dmitri Medvedev

Guvernatorul statului american California, Arnold Schwarzenegger, a făcut schimb de mesaje pe Twitter cu preşedintele rus, Dmitri Medvedev, la sosirea sa în Moscova, duminică, pentru o vizită consacrată dezvoltării noilor tehnologii, se poate vedea pe reţeaua socială, potrivit AFP.

"Tocmai am aterizat la Moscova. O zi foarte frumoasă. Nerăbdător să-l văd pe preşedintele Medvedev", a scris Schwarzenegger pe adresa KremlinRussia_e.

"Schwarzenegger, bun venit la Moscova. Aştept să vă întâlnesc, precum şi delegaţia dumneavoastră, la Skolkovo", locul ales pentru crearea unei Silicon Valley în apropiere de Moscova, a răspuns Dmitri Medvedev.

Arnold Schwarzenegger a fost invitat în Rusia de Dmitri Medvedev, care a vizitat în iunie Silicon Valley - centrul nevralgic al înaltei tehnologii din California - şi şi-a exprimat dorinţa de a crea un centru de excelenţă comparabil în regiunea Moscovei.

Guvernatorul statului California, însoţit de o delegaţie de companii precum Google, Intel şi Microsoft, urmează să se întâlnească cu preşedintele rus şi să se exprime la un forum consacrat noilor tehnologii.

×
Subiecte în articol: externe