x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ATAC ARMAT într-un campus universitar din Seattle: O persoană a murit, agresorul a fost imobilizat de studenţi (VIDEO)

ATAC ARMAT într-un campus universitar din Seattle: O persoană a murit, agresorul a fost imobilizat de studenţi (VIDEO)

06 Iun 2014   •   14:09
ATAC ARMAT într-un campus universitar din Seattle: O persoană a murit, agresorul a fost imobilizat de studenţi (VIDEO)

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite în timpul unui atac armat produs într-un campus universitar din Seattle, din nord–vestul Statelor Unite. Autorităţile au precizat că suspectul, despre care s-a spus iniţial că ar fi reuşit să fugă, a fost în cele din urmă arestat.

"Suspectul a fost reţinut, nu sunt căutate alte persoane", a scris poliţia din Seattle într-o postare pe Twitter. Atacul armat a avut loc în campusul Seattle Pacific University. Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Seattle, Chris Fowler, a povestit cum a fost reţinut atacatorul după ce a deschis focul într-una din sălile universităţii.

După ce a tras asupra mai multor persoane cu o armă cu pompă, atacatorul a încercat să-şi reîncarce arma, iar atunci un student aflat în apropierea clădirii a intrat şi a reuşit să-l doboare la pământ, a relatat purtătorul de cuvânt.

'Odată ajuns la sol, ceilalţi studenţi au sărit şi l-au imobilizat pe atacator până la sosirea poliţiei', a mai spus Fowler.

Atacul armat are loc la mai puţin de două săptămâni după ce un tânăr de 22 de ani, instabil psihic, a deschis focul într-un campus din Santa Barbara, statul California. El ucis şase persoane iar poi s-a sinucis.



×