x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Atenționare de călătorie în Germania - Grevă a piloţilor pentru data de 4 decembrie 2014

Atenționare de călătorie în Germania - Grevă a piloţilor pentru data de 4 decembrie 2014

03 Dec 2014   •   14:30

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Germaniei despre faptul că piloţii Lufthansa au anunţat organizarea unei noi greve pe întreg teritoriul Germaniei în data de 04.12.2014, în intervalul orar 03,00 - 23,59 pentru zborurile pe distanţe lungi. Pentru această perioadă este de luat în calcul faptul că vor fi afectate zborurile intercontinentale.

Zborurile pe distanţe scurte şi medii, precum şi zborurile celorlalte companii (Austrian Airlines, Brussels Airlines, Germanwings, SWISS si Air Dolomiti) nu vor suferi modificari si se vor derula conform programului de zbor.

În perioda precizată, toţi pasagerii sunt rugaţi să contacteze compania aeriană înaintea efectuării călătoriei pentru a se informa cu privire la eventualele modificări şi să ia în calcul posibilitatea de a petrece un timp mai îndelungat în aeroport.

Cetăţenii români, pasageri ai acestei companii, sunt sfătuiţi să urmărească evoluţia situaţiei pe paginile oficiale de internet ale companiei http://www.lufthansa.com.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte site-urile de specialitate şi să urmărească site-ul MAE, la rubrica “Sfaturi, alerte de călătorie” (http://www.mae.ro/travel-alerts) pentru informaţii actualizate, înainte de a se deplasa în străinătate.

×