x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Aterizare de urgenţă la Roma. Miros ciudat la bordul unui Airbus A330 cu 129 de pasageri, cu destinaţia Philadelphia

Aterizare de urgenţă la Roma. Miros ciudat la bordul unui Airbus A330 cu 129 de pasageri, cu destinaţia Philadelphia

07 Dec 2014   •   08:04
Aterizare de urgenţă la Roma. Miros ciudat la bordul unui Airbus A330 cu 129 de pasageri, cu destinaţia Philadelphia

Un avion US Airways a efectuat o aterizare de urgenţă sâmbătă la Roma după ce doi pasageri şi mai mulţi membri ai echipajului au început să se simtă rău, a declarat compania aeriană americană, confirmând informaţiile din mass-media italiene.

Avionul, venind de la Tel Aviv şi având destinaţia Philadelphia, a aterizat pe aeroportul Fiumicino din apropierea capitalei italiene.

"În timpul zborului, un miros ciudat a fost detectat de mai mulţi membri ai echipajului şi ei au început să se simtă rău. paratul, un Airbus A330 cu 129 de pasageri, a aterizat în condiţii de siguranţă şi toţi pasagerii au fost transferaţi la alte zboruri. Doi pasageri şi echipajul au fost examinaţi de personalul medical de la aeroport şi au putut apoi să plece', a explicat compania, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Presa italiană a anunţat înainte că doi pasageri şi 14 membri ai echipajului având senzaţia de greaţă şi ochii roşii au avut nevoie de îngrijiri medicale şi a invocat o problemă la sistemul de ventilaţie ca o cauză potenţială a incidentului.

'Aparatul este examinat de echipa noastră de întreţinere pentru a stabili cauza mirosului', s-a mulţumit să afirme compania.

×