x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Australia / 40 de persoane rănite în timpul unui zbor Airbus

Australia / 40 de persoane rănite în timpul unui zbor Airbus

de Ovidiu Ciutescu    |    07 Oct 2008   •   00:00

40 de persoane au fost rănite marţi în cursul unui "incident" produs în zbor la bordul unui avion Airbus A320, a anunţat poliţia australiană, citată de Agerpres.

40 de persoane au fost rănite marţi în cursul unui "incident" produs în zbor la bordul unui avion Airbus A320, a anunţat poliţia australiană, citată de Agerpres.

 

 

RECIDIVĂ. Avionul a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgenţă în Australia. "Potrivit informaţiilor de care dispunem, 40 de persoane au fost rănite în cursul unui incident produs în timpul zborului", a declarat sergentul Greg Lambert, ofiţer de poliţie în cadrul poliţiei australiene, citat de agenţia Australian Associated Press. Numele companiei aeriene nu a fost însă divulgat de autorităţile australiene. Piloţii, după ce au trimis un mesaj de avertizare autorităţilor aeronautice australiene, au efectuat o aterizare de urgenţă în oaşul Exmouth, din vestul ţării, situat la circa 1.100 de kilometri nord de Perth. Serviciile de intervenţie şi personalul medical au fost imediat mobilizate pe aeroport, a precizat ofiţerul de poliţie citat. "Natura incidentului produs în timpul zborului nu este cunoscută", a adăugat acesta. Compania australiană Qantas, care a semnalat recent incidente similare la bordul aeronavelor sale, a anunţat că nu deţine informaţii în acest sens. Qantas controlează, de asemenea, operatorul low-cost Jetstar care asigură curse interne. În luna iulie, explozia unui tub de oxigen s-a aflat la originea unui incident survenit la bordul unei curse Qantas, determinând piloţii să efectueze o aterizare forţată la Manilla, capitala filipineză.

 

×
Subiecte în articol: externe