x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Barack Obama va juca baschet în timpul unui miting electoral

Barack Obama va juca baschet în timpul unui miting electoral

de Ovidiu Ciutescu    |    04 Noi 2008   •   00:00
Barack Obama va juca baschet în timpul unui miting electoral

Barack Obama, intenţionează să joace baschet, marţi, în Indiana, stat în care va participa şi la un miting electoral în Indianapolis. După acest eveniment, candidatul democrat va reveni acasă la, pentru a aştepta rezultatele scrutinului, informează CNN, citat de Agerpres.



Barack Obama a jucat baschet în fiecare zi în care a obţinut victorii în alegerile primare democrate. Candidatul democrat la Casa Albă a putut fi văzut la televizor de întreaga lume votând, în jurul orei 13.40 GMT, la Chicago, având-o în imediata apropiere pe fiica sa mai mare Malia, în vârstă de 10 ani. Obama şi soţia sa Michelle au fost printre primii care au votat la şcoala elementară Beulah Shoesmith din Chicago, iar amândouă fiicele cuplului, Malia şi Sasha (7 ani) au asistat la eveniment.

Candidatul democrat la vicepreşedinţie, Joe Biden, a votat la Wilmington (Delaware, est), în jurul orei 14.00 GMT, fiind însoţit la vot de mama sa, în vârstă de 90 de ani, şi de soţia lui. În ce-l priveşte, candidatul republican John McCain mai face marţi campanie electorală în New Mexico şi Colorado, după ce va vota la rândul său, în jurul orei 16.00 GMT, la Phoenix, statul Arizona (sud-vest), unde este senator şi unde se va întoarce apoi pentru a urmări rezultatele. Candidata republicană la vicepreşedinţie Sarah Palin urmează să voteze în jurul orei 17.000 în Alaska, unde este guvernatoare, pentru a i se alătura apoi lui McCain la Phoenix, în aşteptarea verdictului urnelor.

×
Subiecte în articol: externe