x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Video: Un "idiot" a sărit într-un canal de pe acoperișul unei clădiri la Veneția. Primarul îi dă „certificat de prostie și o mulțime de lovituri de picior"

Video: Un "idiot" a sărit într-un canal de pe acoperișul unei clădiri la Veneția. Primarul îi dă „certificat de prostie și o mulțime de lovituri de picior"

de Redacția Jurnalul    |    26 Mar 2023   •   10:20
Video: Un "idiot" a sărit într-un canal de pe acoperișul unei clădiri la Veneția. Primarul îi dă „certificat de prostie și o mulțime de lovituri de picior"
Sursa foto: Hepta

Autoritățile italiene caută un bărbat care a sărit joi de pe o clădire de trei etaje într-un canal din Veneția, potrivit CNN.

Primarul Veneției, Luigi Brugnaro, a scris un mesaj pe Twitter în care îl numește pe bărbatul necunoscut „idiot”. Edilul susține că vrea să-i dea bărbatului un „certificat de prostie și o mulțime de lovituri de picior" pentru incidentul care a devenit viral pe rețelele de socializare.

De asemenea, primarul a anunțat că bărbatul și complicele său care a realizat filmarea vor fi reținuți. În imagini apare o persoană în slip, care sare de pe acoperișul unei clădiri într-un canal, aterizând pe burtă.

Primarul a mai spus că a trimis poliția la fața locului pentru a stabili cum a reușit bărbatul să intre în clădirea privată

„Și-a riscat viața în acel salt, dar este și un delincvent. Ei nu înțeleg pericolul pe care îl creează în acest oraș. Ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi trecut o barcă?", a spus primarul.

Brugnaro i-a îndemnat pe toți cei care au văzut videoclipul să ajute la identificarea persoanei.

 

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sărit de pe clădire canal Veneția