x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Viaţa bate filmul: Un bărbat de 36 de ani e virgin, dar are 16 copii. Secretul lui Trent va fi subiect de film (VIDEO)

Viaţa bate filmul: Un bărbat de 36 de ani e virgin, dar are 16 copii. Secretul lui Trent va fi subiect de film (VIDEO)

05 Noi 2012   •   15:13
Viaţa bate filmul: Un bărbat de 36 de ani e virgin, dar are 16 copii. Secretul lui Trent va fi subiect de film (VIDEO)
Sursa foto: Trent Arsenault

Nu a facut niciodata sex, dar este tatal a 16 copii. Trent Arsenault a fost identificat anul trecut, in decembrie, cand banca de sperma la care a fost donator a facut obiectul unei anchete.

Trent  Arsenault, care pretinde ca are un cod genetic ideal ce-l recomanda pentru procreere, a dezvaluit ca are 36 de ani si este virgin.

Arsenault a facut declaratia intr-un show tv, uimind audienta cu pozitia neobisnuita in care se afla - aceea ce a fi tatal biologic a 16 copii, desi nu a facut niciodata sex.

"Am inventat expresia de 'donator sexual', ceea ce inseamna ca 100% din energia mea sexuala este concentrata pentru producerea spermei pentru cuplurile care vor sa aiba copii. Prin urmare, nu am alta activitate sexuala in afara de asta", a spus Trent Arsenault.

Trent, a carui viata va fi transpusa pe marele ecran, se descrie ca fiind primul "donor sexual din lume".

"Fac totul pentru a fi in forma astfel incat sa fiu cat de fertil se poate si donez de cel putin 1-2 ori pe zi. Mi-am luat angajamentul in fata a peste 100 de familii asa ca as putea fi tatal a 100 de copii in viitorul apropiat.

In plus, familiile pe care deja le-am ajutat au venit inapoi sa ma roage sa donez din nou sperma pentru ca vor si alti copii. In trecut am visat sa ma casatoresc si sa am copii mei. Insa cu cat donez mai mult cu atat mai putin simt nevoia pentru a intemeia o familie. Asa ca m-am decis sa nu ma indragostesc niciodata sau sa am proprii copii. Voi ramane doar un simplu donor. Multe dintre familiile pe care le-am ajutat mi-au spus cat de important este pentru ei, iar pe mine nu ma deranjeaza sa ma sacrific pentru a-i ajuta", a mai spus bărbatul, potrivit bzi.ro.

In cadrul show-ului moderat de Anderson Cooper, Arsenault si-a intalnit una dintre progenituri, copilul unui cuplu de lesbiene.

×