x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Baricadați în clădiri și tuneluri, zeci de militanți Hamas au fost omorâți

Baricadați în clădiri și tuneluri, zeci de militanți Hamas au fost omorâți

de Redacția Jurnalul    |    30 Oct 2023   •   10:45
Baricadați în clădiri și tuneluri, zeci de militanți Hamas au fost omorâți
Sursa foto: Hepta

Zeci de militanți Hamas, baricadați în clădiri și tuneluri, au fost omorâți în noaptea de duminică spre luni, anunță reprezentanții armatei israeliene, potrivit Sky News.

Reprezentanții Forțelor de apărare israeliene au declarat că au ucis „zeci" de luptători Hamas în cursul nopții, în timpul operațiunilor terestre din Gaza.

„În timpul confruntărilor cu teroriștii din Fâșia Gaza, trupele IDF au ucis zeci de teroriști care s-au baricadat în clădiri și tuneluri și au încercat să atace trupele. Într-un incident, un avion al FDI ghidat de trupele terestre ale FDI a lovit un punct de pregătire în interiorul unei clădiri aparținând organizației teroriste Hamas, în care se aflau peste 20 de agenți teroriști Hamas. Peste noapte, trupele FDI au identificat teroriști înarmați și un post de lansare de rachete antitanc în zona Universității Al-Azhar și au ghidat un avion de luptă pentru a-i lovi”, au anunțat israelienii.

Armata din Israel susține că a lovit sute de ținte Hamas în ultimele zile.

„În plus, în ultimele zile, FDI a lovit peste 600 de ținte teroriste, inclusiv depozite de arme, zeci de poziții de lansare a rachetelor antitanc, precum și ascunzători și terenuri de pregătire folosite de organizația teroristă Hamas”, a mai spus sursa citată.

Informațiile nu au putut fi verificate din surse independente.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: hamas tuneluri