x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bătaie între un curier Amazon și administratorul unei clădiri aflat în scaun cu rotile. Totul a pornit de la niște colete

Bătaie între un curier Amazon și administratorul unei clădiri aflat în scaun cu rotile. Totul a pornit de la niște colete

de Redacția Jurnalul    |    22 Feb 2024   •   17:30
Bătaie între un curier Amazon și administratorul unei clădiri aflat în scaun cu rotile. Totul a pornit de la niște colete
Sursa foto: Captura video

O luptă incredibilă a izbucnit între un curier Amazon și managerul unei clădiri aflat în scaun cu rotile, în holul unui bloc turn din Notting Hill. Imaginile au fost surprinse camerele de supraveghere ale clădirii rezidențiale

Ramin Razzaghi, care se află într-un scaun cu rotile din cauza unei accidentări la locul de muncă, a fost profund afectat de incidentul surprins de camerele de supraveghere ale clădirii rezidențiale pe 15 februarie.

Cu lacrimi în ochi, el a povestit pentru MailOnline: "Am rămas epuizat emoțional, fizic și mental. Mi-am rănit coastele și maxilarul. Mă întreb doar «De ce?»."

În imagini obținute de MailOnline, dl. Razzaghi este surprins confruntându-se cu lucrătorul Amazon la 112 Notting Hill Gate în vestul Londrei, pentru că acesta obișnuiește să „lase coletele oriunde vrea".

Curierul este apoi surprins lăsând coletele pe biroul recepției înainte de a încerca să părăsească clădirea, dar este urmărit de dl. Razzaghi în scaunul său cu rotile. În timp ce dl. Razzaghi încearcă să-l tragă înapoi pe lucrător, acesta din urmă încearcă să se elibereze și administratorul clădirii este tras din scaunul său cu rotile.

Administratorul clădirii încearcă să se apere și lovește și el un pumn, dar în cele din urmă ajunge pe jos alături de angajatul Amazon.

Pe măsură ce curierul încearcă să părăsească clădirea, dl. Razzaghi - întins pe jos în afara scaunului său cu rotile - se agață disperat de picioarele lucrătorului Amazon și ajung împreună pe stradă.

Este în acest moment când apare un al doilea bărbat la locul incidentului și încearcă să-l desprindă pe dl. Razzaghi de angajatul Amazon și îi aplică un pumn brutal în cap. Apoi, el lovește repetat în fața pe dl. Razzaghi, care zace neputincios pe jos, într-un material șocant.

Angajatul Amazon se întoarce apoi în blocul turn pentru a-și ridica unele dintre obiectele pe care le-a lăsat în urma altercației.

În cadrul unei discuții cu MailOnline despre incidentul șocant, dl. Razzaghi a explicat: „Lucrătorul Amazon este un curier recurent care vine foarte des. Problema cu el este că întotdeauna lasă coletele oriunde vrea - pe jos sau lângă ușă.

„De data aceasta, când a venit, eram în afara clădirii cu nepoțica mea. L-am oprit pe om înainte să intre și l-am întrebat: «Poți, te rog, să duci coletele la ușile individuale?»."

„Bărbatul a fost de acord cu aceasta și apoi l-am lăsat să intre prin cele două uși principale ale clădirii. Dintr-o dată, așa cum puteți vedea în înregistrarea CCTV, a lăsat coletele în hol și le-a aruncat pe birou. Apoi am încercat să opresc poștașul prinzându-i geanta și i-am spus: «Dă-mi geanta acum» ca să pot pune coletele înapoi.

Următorul lucru, el mi-a aruncat geanta în față și a ieșit înjurând. A fost extrem de arrogant și a vorbit urât.

Apoi a încercat să mă dea jos de pe el, dar i-am spus: «Știi ce? Te voi ține aici și voi suna la poliție».

În clipa în care am spus asta, el a devenit agresiv. Singurul lucru pe care l-am putut face a fost să mă agăț de picioarele lui pentru a-l opri să plece.

Conversația s-a prelungit afară, iar eu încă mă țineam de picioarele lui. Cineva a venit în spatele meu și a încercat să mă desprindă. Am crezut că vrea doar să mă despartă de lucrătorul Amazon, dar în clipa în care am lăsat, acest om a început să mă lovească pe jos.

Nu-l cunosc pe acest om."

×
Subiecte în articol: Notting Hill Amazon