x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Blonda lui Putin", ținta ironiilor pe rețelele sociale după mesajul de Anul Nou al liderului de la Kremlin

"Blonda lui Putin", ținta ironiilor pe rețelele sociale după mesajul de Anul Nou al liderului de la Kremlin

de Redacția Jurnalul    |    01 Ian 2023   •   17:55
"Blonda lui Putin", ținta ironiilor pe rețelele sociale după mesajul de Anul Nou al liderului de la Kremlin
Sursa foto: Twitter

O femeie blondă care apare în mai multe imagini alături de președintele rus Vladimir Putin a devenit ținta ironiilor pe rețelele sociale.

Aceasta a fost supranumită "Natașa, blonda lui Putin" și a fost luată în batjocură după mesajul de Anul Nou transmis de liderul de la Kremlin, transmite Antena 3CNN.

"Așa cum era de așteptat: în mesajul de Anul Nou al lui Putin nu sunt prezenți soldați adevărați, ci figuranți (adică persoane selectate din Biroul de Protecție a președintelui). Blonda poate fi văzută și în mesajele de Paște ale lui Putin. El e la fel de fals ca valoarea rublei", a scris Jason Jay Smart, coresondent special al Kyiv Independent pe Twitter.

"Natașa, e timpul să fii pescar", a continuat acesta.

"Atât de altruistă este această femeie din echipa de figuranți a lui Putin, încât a renunțat la slujba ei și s-a alăturat forțelor armate ruse", transmite directorul unui site pentru investigații ce vizează Rusia.

Totodată, Anton Gherașcenko, consilier al Ministerului ucrainean de Interne, a comentat, indirect, activitatea blondei. El a postat mai   multe imagini cu Natașa, alături de alți bărbați, cel mai probabil membri ai "echipei de figuranți" care îl însoțește pe Putin. 

"Acest laș și-a făcut un videoclip cu militari falși. Cum face el întotdeauna", a comentat oficialul ucrainean.

 

×
Subiecte în articol: blonda lui putin natasa Vladimir Putin