x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Blunkett, victima fostei iubite

Blunkett, victima fostei iubite

29 Noi 2004   •   00:00

Acuzatiile de abuz in functie la adresa ministrului britanic de Interne, David Blunkett, fac parte dintr-o campanie de santaj pusa la cale de fosta sa iubita, scrie tabloidul The Sun. Kimberly Quinn, care a avut o relatie extraconjugala de trei ani cu Blunkett, incearca astfel sa il convinga pe ministru sa renunte la dorinta de a verifica paternitatea copilului pe care femeia il are, chipurile, cu sotul ei.

IRINA CRISTEA

David Blunkett, singurul ministru orb dintr-un guvern european, este aproape sigur ca micutul in varsta de 2 ani este al lui. Pentru a-l face sa renunte la eventuale demersuri legale, doamna Quinn l-a avertizat pe ministru ca ii va distruge cariera si a si facut primul pas. Ea a lasat sa se strecoare in presa britanica informatia potrivita careia Blunkett a intervenit pentru ca dadaca filipineza care a lucrat pentru ea sa primeasca viza de rezidenta permanenta in Marea Britanie.

Ministrul de Interne neaga ca ar fi comis un astfel de abuz in functie. El a cerut o ancheta care sa-i dovedeasca nevinovatia.

Relatia dintre David Blunkett si Kimbelry Quinn s-a incheiat anul acesta. Femeia a descoperit ca este din nou insarcinata si a decis sa ramana alaturi de sotul ei, desi Blunkett, divortat, dorea sa o ia de nevasta. Exista speculatii potrivit carora cel de-al doilea copil este, cu siguranta, al ministrului.

×
Subiecte în articol: externe