x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O importantă companie aeriană renunță la zborurile către capitala Chinei

O importantă companie aeriană renunță la zborurile către capitala Chinei

de Redacția Jurnalul    |    08 Aug 2024   •   21:15
O importantă companie aeriană renunță la zborurile către capitala Chinei

Compania British Airways a decis să suspende zborurile către capitala Chinei, Beijing. Este vorba despre patru legături săptămânale care vor fi suspendate începând de la toamnă. Compania nu a explicat de ce a luat decizia.

Zborul va fi scos din programul British Airways din 27 octombrie. Compania aeriană a confirmat pentru Sky News că „oprește” ruta către Beijing.

„Contactăm toți clienții afectați cu opțiuni de rerezervare sau pentru a le oferi o rambursare completă. Continuăm să operam zboruri zilnice către Shanghai și Hong Kong”, se arată într-un comunicat al britanicilor.

Ei nu au explicat de ce a fost instituită suspendarea.

British Airways are patru zboruri săptămânale către noul aeroport Daxing din Beijing în zilele de luni, marți, joi și sâmbătă.

Clienții vor putea în continuare să cumpere zboruri China Southern către Beijing de pe site-ul British Airways, datorită unui acord comercial.

În urmă cu câteva săptămâni Virgin Atlantic a renunțat la zborurile din Marea Britanie către Shanghai, spunând că a fost o „decizie comercială” cauzată de „provocările și complexitățile semnificative de pe această rută”.

Timpul de zbor către unele țări asiatice, în special, durează mult mai mult deoarece avioanele trebuie să ocolească spațiul aerian rusesc și se crede că acest lucru ar putea fi parțial în spatele deciziei celor două companii.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: british airways beijing zboruri