x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Soția lui Bruce Willis, emoționată de modul în care fiica lor de 9 ani are grijă de actor

Soția lui Bruce Willis, emoționată de modul în care fiica lor de 9 ani are grijă de actor

de Redacția Jurnalul    |    25 Mai 2023   •   00:00
Soția lui Bruce Willis, emoționată de modul în care fiica lor de 9 ani are grijă de actor
Sursa foto: Hepta

Soția lui Bruce Willis a împărtășit pe Instagram un moment emoționant cu fiica lor de 9 ani, care contribuie la îngrijirea actorului.

Emma Heming Willis a postat un videoclip pe Instagram în care explică modul în care fiica lor, Evelyn, în vârstă de 9 ani, vrea să îl ajute pe starul din "Die Hard", a cărui familie a dezvăluit în februarie că a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.

"Trebuie să vă spun această poveste și voi încerca să o fac fără să plâng, pentru că, atunci când Evelyn mi-a povestit-o, am vărsat râuri de lacrimi", și-a început Heming Willis povestea.

Heming Willis a povestit apoi cum Evelyn a informat-o zilele trecute că persoanele cu demență se pot deshidrata foarte ușor, ceea ce a determinat-o pe Heming Willis să o întrebe cum a aflat acest lucru.

"Ei bine, eram la școală zilele trecute, aveam ceva timp liber și căutam fapte amuzante despre demență", i-a răspuns fetița, notează NBC News.

"Nu e amuzant, dar oarecum este. Așa că i-am promis că ne vom asigura întotdeauna că tati are o sticlă cu apă în mână. Mulțumesc că m-ai anunțat. Este cel mai drăgăstos și plin de compasiune gest pe care îl poți face este să fii curioasă și să te informezi despre boala tatălui tău”.

Potrivit Societății Alzheimer, hidratarea este esențială pentru persoanele cu demență.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bruce willis sotie fiica