x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Poveşti înfiorătoare care se întâmplă acum! Îşi mănâncă proprii copii pentru a nu muri de foame!

Poveşti înfiorătoare care se întâmplă acum! Îşi mănâncă proprii copii pentru a nu muri de foame!

27 Ian 2013   •   17:11
Poveşti înfiorătoare care se întâmplă acum! Îşi mănâncă proprii copii pentru a nu muri de foame!

Lupta pentru supravieţuire a adus oamenii în stadiul în care sunt mai aproape de comportamentul animal. În ţara subjugată de dinastia Kim, Coreea de Nord, realitatea e un coşmar trăit în fiecare zi!

O investigaţie jurnalistică efectuată sub acoperire, citată de tabloidul britanic Sunday Times, a raportat înmulţirea cazurilor de canibalism în care membrii unor familii au fost sacrificaţi pentru a servi drept hrană celorlalţi.

Primele notificări despre actele de canibalism comise în Coreea de Nord au fost relatate de agenţia Asia Press, care citează ca sursă jurnalismul cetăţenesc al unor oameni aflaţi la faţa locului.
Conform acestor informaţii într-o provincie din sudul ţării, un bărbat înnebunit de foame şi-a omorât cei doi copii şi a mâncat din cartea acestora, invitându-şi şi soţia la masă, la revenirea acesteia dintr-o călătorie la nişte rude. Bărbatul a fost împuşcat de un pluton de execuţie, după ce soţia sa a relatat evenimentul poliţiei.

În alte cazuri de canibalism relatate de sursa citată, un bărbat a fost adus în starea în care şi-a dezgropat nepoata recent decedată pentru a-i consuma carnea, iar un altul, după ce şi-a omorât copilul, l-a tranşat şi l-a pus la fiert.

Ambiţiile dictatorului Kim Jong-un de a face din Coreea de Nord o putere nucleară nu ţin cont de sărăcia în care se zbate marea masă a locuitorilor ţării. Specialiştii ONU estimează că foametea, generată de seceta şi de incapacitatea industriei alimentare de a furniza suficientă hrană populaţiei, a făcut până acum peste 10,000 de victime.

×
Subiecte în articol: coreea de nord canibalism