x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Încă o vedetă K-pop a murit subit la doar 30 de ani. Raportul autopsiei a fost publicat

Încă o vedetă K-pop a murit subit la doar 30 de ani. Raportul autopsiei a fost publicat

de Vali Deaconescu    |    16 Apr 2024   •   17:55
Încă o vedetă K-pop a murit subit la doar 30 de ani. Raportul autopsiei a fost publicat
Sursa foto: Colaj Observator / Instagram

Cântăreața K-pop Park Bo-ram a decedat pe 11 aprilie. Nu a fost descoperit niciun semn de crimă sau sinucidere, conform unui raport de autopsie făcut public luni de către agenția sa, Xanadu Entertainment.

Artista sud-coreeană a murit, după ce s-a prăbuşit în casa unui prieten din Seoul, joi, în urma unui infarct. A fost transportată la spital, însă a murit după o oră de când a fost descoperită inconştientă, potrivit Korea Times.

Se pare că vedeta ar fi băut cu prietenii săi. La un moment dat, s-a scuzat spunând că se duce la baie, însă nu s-a mai întors. Când doi dintre prietenii săi s-au dus să o verifice, a fost găsită „ghemuită deasupra chiuvetei, inconștientă”, se spune în raport. Au încercat să îi acorde primul ajutor până la sosirea personalului de urgență.

„Bună ziua, reprezentăm agenția XANADU Entertainment. În această dimineață (15 aprilie) a fost efectuată o autopsie pentru a confirma cauza decesului regretatei artiste Park Bo Ram. Autopsia nu a indicat semne de omucidere sau sinucidere, iar rezultatele exacte vor fi comunicate familiei îndurerate la o dată ulterioară.

Capela pentru decedată va fi amenajată în camera 21 a Casei Funerare a Centrului Medical Asan, începând de ora 15:00. Procesiunea funebră va avea loc la ora 6:00 dimineața (ora Coreei) pe 17 aprilie, iar locul de înmormântare este Parcul Memorial din Seul. Ne rugăm sincer pentru sufletul regretatei artiste care a plecat dintre noi și vă rugăm să vă abțineți de la a răspândi zvonuri și speculații pentru ca familia îndurerată să își poată lua rămas bun în liniște.

Vă rugăm să vă alăturați rugăciunilor pentru Park Bo Ram, care nu a renunțat niciodată la pasiunea sa pentru muzică și și-a îndeplinit visul, pentru ca ea să se odihnească în pace.”, a precizat agenția într-un comunicat.

Park a captat atenția publicului pentru prima dată în 2010 prin participarea sa la programul de audiții Mnet "Superstar K2". Ea a debutat oficial în 2014 cu piesa de succes "Beautiful" și a lansat alte piese populare precum "Celepretty" și altele.

Sărbătorindu-și cea de-a zecea aniversare în industrie în luna februarie, a lansat un duet intitulat "Speranță" alături de câștigătorul "Superstar K2", Huh Gak, urmat de cel mai recent single al său, "Îmi este dor deja", pe 3 aprilie.

Funeraliile sale vor avea loc pe 17 aprilie.

Park nu este primul artist sud-coreean care a murit în ultimii ani. Anul trecut, cântărețul Moonbin, în vârstă de 25 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său. Moartea lui a fost pusă pe seama sinuciderii.

Choi Sung-bong - care avea 33 de ani - a murit și el într-o posibilă sinucidere, în 2023. În 2019, alte patru vedete K-pop au murit. Coreea de Sud are cea mai mare rată de sinucidere în rândul tinerilor din țările dezvoltate ale lumii. 

×
Subiecte în articol: Park Bo-ram k-pop a murit autopsie