x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Casa Albă: Serviciul Secret în alertă după ce un sugar a reuşit să treacă de gardul înconjurător

Casa Albă: Serviciul Secret în alertă după ce un sugar a reuşit să treacă de gardul înconjurător

de Agerpres    |    08 Aug 2014   •   20:40
Casa Albă: Serviciul Secret în alertă după ce un sugar a reuşit să treacă de gardul înconjurător

Un copil sugar, lăsat nesupravegheat de părinţi, s-a strecurat joi seară printre zăbrelele gardului care înconjoară Casa Albă, punând în stare de alertă, pentru puţin timp, ofiţerii din serviciile secrete care ocupă de securitatea familiei prezidenţiale americane.

Sugarul a trecut de poarta dinspre Pennsylvania Avenue, stârnind amuzamentul jurnaliştilor care aşteptau noi informaţii din Irak şi provocând intervenţia agenţilor din Serviciul Secret, care au crezut, în primă instanţă, că cineva a escaladat gardul.

"Aveam de gând să aşteptăm până învăţa să vorbească pentru a-l putea ancheta, dar a avut noroc şi a fost trimis înapoi la părinţi", a glumit un purtător de cuvânt al Serviciului Secret într-un comunicat oferit presei.

Agenţii care se ocupă cu protecţia preşedintelui american închid uneori accesul la Casa Albă dacă descoperă pachete suspecte lăsate în apropierea porţilor, însă vigilenţa lor a fost înşelată de această dată de un sugar cu simţul aventurii. 

×
Subiecte în articol: casa alba