x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Băieţel de doar nouă luni, adus în fața unei instanțe din Pakistan. De ce este acuzat micuțul (VIDEO)

Băieţel de doar nouă luni, adus în fața unei instanțe din Pakistan. De ce este acuzat micuțul (VIDEO)

05 Apr 2014   •   11:17
Băieţel de doar nouă luni, adus în fața unei instanțe din Pakistan. De ce este acuzat micuțul (VIDEO)

Un băieţel de doar nouă luni a apărut în fața instanței, într-un tribunal din Pakistan, fiind judecat pentru tentativă de omor, ameninţări la adresa poliţiei şi amestec în treburile interne ale ţării, scrie metro.co.uk.

Scroll pentru video

Împreună cu micuțul Muhammad Mosa Khan, sunt acuzaţi şi tatăl şi bunicul său pentru că au atacat cu pietre o patrulă de poliţie şi pe angajaţii unei companii de gaz.

„A fost inculpat sub articolul 326 şi a fost adus în faţa instanţei. El nu ştie bine nici să-şi ţină biberonul cu lapte, cum ar putea arunca cu pietre în poliţişti?”, spune Mohammad Yaseen, bunicul copilului.

Poliţiştii locali care au făcut plângerea împotriva băieţelului spun că acesta şi familia lui i-au atacat pe angajaţii unei companii de gaze, veniţi să taie alimentarea în gospodăriile care nu şi-au plătit facturile.

Avocatul copilului, Irfan Tarar, a făcut cerere pentru cauţine, pentru ca micuţul să nu fie ţinut după gratii în timpul procesului. Curtea i-a acordat cauţiunea, iar următoarea audiere a fost stabilită pentru 12 aprilie.

×