x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Caz incredibil în SUA: O fetiţă de 9 ani a rămas blocată timp de două zile lângă cadavrul tatălui său, după un accident auto (VIDEO)

Caz incredibil în SUA: O fetiţă de 9 ani a rămas blocată timp de două zile lângă cadavrul tatălui său, după un accident auto (VIDEO)

15 Noi 2011   •   06:10
Caz incredibil în SUA: O fetiţă de 9 ani a rămas blocată timp de două zile lângă cadavrul tatălui său, după un accident auto (VIDEO)

O fetita de 9 ani a supravietuit unui accident, dar a ramas blocata in masina rasturnata timp de doua zile. Jordan Landon a fost prinsa de centura de siguranta si a stat in tot acest timp langa cadavrului tatalui sau, mort in urma accidentului, scrie Huffington Post.

Politistii cred ca accidentul s-a petrecut vineri seara, in jurul orei 22:00, intr-o regiune din Carolina de Nord, la cateva minute dupa ce tatal si fiica au plecat dintr-o benzinarie.

Mai bine de 48 de ore, copila a supravietuit atat socului termic, dar si deshidratarii. Ea s-a hranit cu fursecuri si a baut sucuri energizante, pe care le cumparase cu tatal ei de la benzinarie.

Pentru ca nu au ajuns acasa si nu raspundeau la telefon, Claudette Leohmann, mama fetitei, a anuntat la politie disparitia celor doi.

Jordan a fost salvata abia duminica seara, cand un trecator a zarit masina rasturnata intr-un sant. La inceput, politia a crezut ca fetita era moarta, insa echipajul venit sa ridice masina a constatat ca Jordan dadea semne de viata.

"Acest caz m-a impresionat foarte mult. Este demn de admirat cum aceasta copila a reusit sa isi pastreze calmul intr-o situatie atat de tragica", a declarat unul din politistii sositi la fata locului.

Se pare ca decesul tatalui, Douglas Landon, de 39 de ani, a survenit imediat dupa accident, in timp ce fiica a suferit doar leziuni minore.

×
Subiecte în articol: cadavru jordan landon accident sua