x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ce fac românii din străinătate când se plictisesc

Ce fac românii din străinătate când se plictisesc

22 Sep 2016   •   10:07
Ce fac românii din străinătate când se plictisesc
Sursa foto: pixabay.com

Un român în vârstă de 21 de ani a incendiat un local din Bruck an der Mur de plictiseală, scrie publicaţia jurnalulromanesc din Austria.

Potrivit cotidianului austriac Kronen Zeitung, în jurul orei două dimineața, acesta se plimba prin oraș când, în momentul în care s-a aflat în fața localului cu pricina, i-a venit o idee. A luat o cutie pe care a găsit-o în apropiere, a pus în ea husele destinate scaunelor de pe terasă și le-a dat foc. Flăcările s-au extins rapid şi au cuprins întregul local în câteva minute. Pompierii sosiți imediat la fața locului au fost nevoiți să distrugă acoperișul pentru a împiedica flăcările să se extindă la casa vecină, dar localul nu a mai putut fi salvat, acesta arzând din temelii.

Românul a fost prins în apropiere și nu s-a opus deloc arestării. Acesta locuiește de mai mult timp în Stiria, un stat federal situat în sud-estul Austriei, și stăpânește bine limba germană. Robert P. este patronul localului căruia mulți oaspeți i-au călcat pragul până duminică seara. Acum va fi nevoit să îl țină închis timp mai multe săptămâni până va renova totul.„Nu am cuvinte să vă descriu cât sunt de supărat! Nu am nicio legătură cu făptașul, de ce mi s-a întâmplat asta tocmai mie?” a declarat bărbatul.

Românul a fost deja audiat și se află acum după gratii.

×