x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe CE NEBUNIE! MAMĂ şi FIU se CĂSĂTORESC, tatăl (soţul) va fi printre invitaţi!

CE NEBUNIE! MAMĂ şi FIU se CĂSĂTORESC, tatăl (soţul) va fi printre invitaţi!

05 Oct 2014   •   16:41
CE NEBUNIE! MAMĂ şi FIU se CĂSĂTORESC, tatăl (soţul) va fi printre invitaţi!

După o bătălie juridică destul de lungă şi anevoioasă, un bărbat este foarte aproape de împlinirea visului pentru care a luptat prin tribunale: o va aduce în faţa altarului pe cea alături de care vrea să-şi trăiască zilele rămase din viaţă, nimeni altcineva decât fosta sa mamă vitregă! Viitoarea mireasă are 48 de ani, mirele, 45.

După ce au tulburat viaţa liniştită a unui sătuc din Alsacia prin amorul lor destul de beteag de la normele morale, cuplul a devenit cunoscut în toată Franţa după ce s-a angrenat într-un veritabil război cu legea franceză, care interzice căsătoriile între rude de gradul I, chiar dacă mirii nu sunt de acelaşi sânge.

Nu s-au descurajat nici în momentul în care, după nenumărate procese, au primit o scrisoare din partea preşedintelul Franţei, Francois Hollande, prin care li se reconfirma faptul că genul de căsătorie pe care o plănuiau este interzis de lege.

În cele din urmă căsătoria le-a fost încuviinţată de o curte de apel din nord-estul Franţei. "Trăim o zi mare! Cred că această întâmplare va fi de folos şi altor cupluri care se găsesc exact în aceeaşi situaţie, care au încurajat de-a lungul demersurilor noastre", a declarat jurnaliştilor viitoarea mireasă.

Tatăl mirelui, fostul soţ al miresei, face parte dintre cei 100 de invitaţi ce vor participa la nuntă. El nu are niciun resentiment faţă de noua familie, ba mai mult, a fost chiar unul dintre cei mai mari suporteri! Şi nu putem să-l învinuim absolut deloc, dacă vedem de cine a scăpat...


×