x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cel puţin 11 pakistanezi au murit, după ce au consumat alcool contrafăcut

Cel puţin 11 pakistanezi au murit, după ce au consumat alcool contrafăcut

29 Oct 2016   •   20:40
Cel puţin 11 pakistanezi au murit, după ce au consumat alcool contrafăcut
Sursa foto: FOTO - Arhiva

Cel puţin 11 creştini pakistanezi au murit după ce au consumat alcool contrafăcut în provincia centrală Punjab, a anunţat sâmbătă poliţia pakistaneză, conform AFP.

Alte trei persoane, care au consumat alcool contrafăcut vineri seară în timpul unei petreceri în districtul Jhelum, la 126 de km est de capitala Islamabad, se află în stare critică la spital, conform poliţiei.

Mare parte din cei decedaţi sunt tineri, ce provin din aceeaşi regiune creştină, a indicat pentru AFP Asif Nawaz, un responsabil al poliţiei locale. ''În timpul unei petreceri desfăşurată vineri seară ei au consumat această băutură toxică fabricată pe plan local'', a adăugat responsabilul poliţiei locale.

Acum poliţia caută presupusul furnizor, al cărui frate se numără printre victime.

În Pakistan, vânzarea băuturilor alcoolice este interzisă majorităţii populaţiei care este musulmană, însă creştinii şi străinii care nu sunt musulmani pot cumpăra alcool în baza unui permis.

Numeroase persoane produc în regie proprie băuturi alcoolice ieftine pe care le vând la domiciliu. În luna martie a acestui an, cel puţin 15 persoane au fost găsite decedate în sudul Pakistanului în urma consumului de alcool contrafăcut.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: alcool contrafacut pakistan