x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Citeşte ULTIMUL MESAJ postat pe Twitter de Papa Benedict al XVI-lea, înainte de demisie

Citeşte ULTIMUL MESAJ postat pe Twitter de Papa Benedict al XVI-lea, înainte de demisie

11 Feb 2013   •   13:59
Citeşte ULTIMUL MESAJ postat pe Twitter de Papa Benedict al XVI-lea, înainte de demisie

Papa Benedict al XVI-lea a anunţat că demisionează din data de 28 februarie. Suveranul Pontif s-a declarat pe deplin conştient de gravitatea gestului său. El a explicat că nu mai avea forţele necesare pentru a conduce Biserica, din cauza vârstei.

Unul dintre canalele directe de comunicare a Vaticanului şi a Papei Benedict al XVI-lea, contul de Twitter @Pontifex, are un ultim mesaj postat acum 24 de ore.

El sună aşa: "Trebuie să credem în marea putere a îndurării Domnului. Suntem cu toţii păcătoşi, dar mila Lui ne transformă şi ne innoieşte".

Din 12 decembrie, Papa Benedict al XVI-lea a deschis conturi pe Twitter (@pontifex) în nouă limbi, pentru a difuza mesaje pur spirituale, în care vorbeşte despre apropierea lui Iisus de omul contemporan.

Contul Papei este urmărit de 2,5 milioane de utilizatori (denumiţi "followers"). Potrivit studiului publicat de Popoli, realizat în colaborare cu Institutul italian de cercetări în domeniul comunicaţiilor digitale Oogo, 270.456 mesaje de răspuns au fost înregistrate în prima lună de prezenţă a Papei pe Twitter.


×