x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Colectiv, între filmele preferate ale lui Barack Obama

Colectiv, între filmele preferate ale lui Barack Obama

18 Dec 2020   •   19:59
Colectiv, între filmele preferate ale lui Barack Obama
Sursa foto: Hepta

Documentarul Colectiv este nominalizat de către fostul președintele american Barack Obama printre filmele sale preferate din anul 2020.

Ca în fiecare sfârșit de an, Barack Obama a postat pe site-urile de socializare lista cu filmele și serialele preferate din ultimele 12 luni.

„La fel ca voi, am stat închiși în casă o perioadă îndelungată în acest an și, cum site-urile de streaming încep să șteargă șinia dintre filme și seriale, am ales ca anul acesta să măresc lista pentru a include toate poveștile care m-au încântat în acest an, indiferent de format”, a fost mesajul postat de fostul președinte al Statelor Unite, scrie gsp.ro

Obama a inclus pe lista filmelor și documentarul Colectiv, povestea primului an de după incendiul din clubul bucureştean Colectiv, care a dus la moartea a 64 de oameni. Filmul urmăreşte autorităţi şi jurnalişti, căutând să expună adevărul. Este un film despre sistem versus oameni, despre adevăr versus manipulare, despre interes personal versus interes public, despre curaj şi responsabilitate.

 

 

 

×
Subiecte în articol: barack obama