x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un gram de aur pentru fiecare kilogram slăbit. Oferta oraşului Dubai pentru cetăţenii săi

Un gram de aur pentru fiecare kilogram slăbit. Oferta oraşului Dubai pentru cetăţenii săi

19 Iul 2013   •   15:36
Un gram de aur pentru fiecare kilogram slăbit. Oferta oraşului Dubai pentru cetăţenii săi

Primăria oraşului Dubai a lansat un program menit să încurajeze cetăţenii săi să trăiască mai sănătos, oferind câte un gram de aur pentru fiecare kilogram pierdut prin dietă sau sport, informează BBC.

Cetăţenii interesaţi se pot înscrie începând de astăzi în acest program, intitulat "Greutatea ta în aur", concursul urmând să se desfăşoare timp de 30 de zie, perioadă care coincide cu Ramadanul, sărbătoare în care credincioşii musulmani tin post negru în timpul zilei.

Concurenţii trebuie să slăbească minimum două kilograme, urmând ca pentru fiecare kilogram pierdut să primeascăcâte un gram de aur. Primii trei concurenţi care au slăbit cel mai mult vor fi recomensaţi cu câte o monedă de aur în valoare de 5.400 de dolari.

"Ramadanul este cea mai potrivită perioadă pentru a lansa această iniţiativă menită să ne amintească despre multiplele beneficii ale pierderii kilogramelor în plus şi ale adoptării unui stil sănătos de viaţă", a declarat primarul oraşului Dubai, Hussain Nasser Lootah.

Obezitatea este o problemă din ce în ce mai mare în statele din Golf, atribuită succesului pe care o are mâncarea de tip fast-food şi sedentarismului.

Cei care vor dori să participe la acest program, vor primi la înscriere sfaturi despre cum să slăbească fără să-şi pună în pericol sănătatea. Cântărirea şi stabilirea celor trei mari câştigători va avea loc pe 16 august.
 

×
Subiecte în articol: gram aur aur dubai dieta slabit sport