x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Crimă oribilă în Utah: Şapte cadavre de copii găsite într-un garaj

Crimă oribilă în Utah: Şapte cadavre de copii găsite într-un garaj

14 Apr 2014   •   19:49

Cadavrele a şapte copii au fost găsite în garajul unei locuinţe din statul american Utah. Mama copiilor este primul suspect în cazul morţii copiilor ei.

Megan Huntsman, mama celor şapte copii găsiţi morţi în garajul gospodăriei sale, este bănuită că şi-ar fi omorât copiii şi se află în custodia poliţiei din Pleasant Grove, Utah.

Cei şapte copii găsiţi morţi în garaj fuseseră aduşi pe lume de femeia care are acum 39 de ani, în perioada 1996-2006, potrivit anchetatorilor care au făcut investigaţii la locul crimei.

Cadavrele copiilor au fost găsite mai întâi de soţul femeii, Darren West, care se înstrăinase de ea, după ce fusese arestat şi închis pentru afaceri cu droguri.

Anchetatorii au prelevat probe de ADN atât de la femeia suspectă, cât şi de la soţul ei, pentru a vedea în primul rând dacă cei doi sunt cu adevărat părinţii copiilor ucişi şi dacă au vreo legătură cu presupusa crimă.

Huntsman mai are trei fete, una dintre ele fiind adolescentă, iar celelalte două adulte, care locuiau în aceeaşi casă cu ea.

Echipa care investighează cazul este, de asemenea, nedumerită şi pentru faptul că cele trei fete ale lui Huntsman, care locuiesc în aceeaşi curte cu mama lor, nu au observat cadavrele din garaj. Ele au spus că nu îşi parchează întotdeauna maşina acolo.  Investigaţiile sunt în curs de desfăşurare. (S.Stancu)

×