x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO Cu o foarfeca infipta in cap, a ajuns la spital cu autobuzul

VIDEO Cu o foarfeca infipta in cap, a ajuns la spital cu autobuzul

08 Apr 2018   •   17:03
VIDEO Cu o foarfeca infipta in cap, a ajuns la spital cu autobuzul

O chinezoaica a reusit sa ajunga cu transportul in comun la spital, avand o foarfeca infipta in cap. Ea a fost supusa imediat unei interventii chirurgicale, operatie incheiata cu succes, scrie Daily Mail. 

 

Incidentul s-a intamplat in timp ce Shen Xiaoying aduna frunze de cedrela in gradina casei sale din orasul Saniang. In varsta de 57 de ani, femeie s-a gandit sa taie frunzele comestibile din varful plantei.

Pentru a reusi, ea a fixat foarfecele de un bat de bambus care insa s-a rupt, astfel ca obiectul ascutit s-a infips cu taisul in capul femeii.

Reusind sa-si pastreze calmul, Shen Xiaoying a plecat la spital cu autobuzul, insotita de cativa membri ai familiei sale. Din radiografie a reusit ca foarfeca intrase la o adancime de patru centimetri, afectand creierul.

Femeia a avut insa noroc, pentru ca taietura, desi importanta, nu a provocat leziuni prea mari: Shan Xiaoying a acuzat doar o pierdere partiala a simtului tactil si o stare de somnolenta. Pentru a extrage obiectul taios, a fost nevoie de o operatie.

 

×