x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe David Copperfield, acuzat de abuz sexual de 16 femei

David Copperfield, acuzat de abuz sexual de 16 femei

de Redacția Jurnalul    |    16 Mai 2024   •   10:30
David Copperfield, acuzat de abuz sexual de 16 femei
Sursa foto: Hepta

Celebrul magician american David Copperfield e acuzat de „comportament sexual inadecvat și nepotrivit", inclusiv față de fete minore. Avocații iluzionistului în vârstă de 67 de ani au negat deja toate acuzațiile.

Potrivit unor informații apărute în cotidianul The Guardian, celebrul iluzionist american David Copperfield a fost acuzat de 16 femei de comportament sexual „necorespunzător și nepotrivit".

Cele mai multe dintre acuzații vin de la femei care susțin că erau minore la momentul abuzului: unele au afirmat chiar că aveau doar 15 ani, deși este posibil ca el să nu fi știut de vârsta lor.

Copperfield este acuzat, de asemenea, că a drogat trei femei înainte de a avea relații sexuale cu ele, care ar fi avut loc fără consimțământul lor.

Alte trei persoane susțin că au fost supuse unor contacte indecente în timpul unor spectacole live.

Într-un alt caz, o femeie a declarat că acesta i-a luat mâna și a forțat-o să îl atingă în mod nepotrivit: avea 16 ani la momentul respectiv, iar familia ei era în public.

Acuzațiile împotriva iluzionistului în vârstă de 67 de ani - pe care acesta le-a negat - se întind de la sfârșitul anilor 1980 până în 2014.

Avocații săi au declarat pentru The Guardian că „nu s-a implicat niciodată într-un comportament nepotrivit cu nimeni, cu atât mai puțin cu minori”.

Pe de altă parte, scrie ziarul, nu există nicio dovadă că Copperfield cunoștea vârsta fetelor atunci când a intrat în contact cu ele.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: david copperfield abuz sexual