x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe David Letterman, interviu cu Volodymyr Zelensky într-o stație de metrou din Kiev

David Letterman, interviu cu Volodymyr Zelensky într-o stație de metrou din Kiev

14 Noi 2022   •   17:39
David Letterman, interviu cu Volodymyr Zelensky într-o stație de metrou din Kiev
Sursa foto: Netflix

Cunoscutul jurnalist american David Letterman l-a intervievat pe președintele ucrainean Volodymyr Zelensky într-o stație de metrou din Kiev pentru un episod din emisiunea sa de la Netflix, My Next Guest Needs No Introduction.

Episodul special dedicat lui Zelensky va avea premiera la sfârșitul acestui an.

„David Letterman a călătorit recent la Kiev, Ucraina, pentru a-l intervieva pe președintele Volodymyr Zelensky pentru un episod viitor din My Next Guest Needs No Introduction cu David Letterman. Specialul independent va avea premiera mai târziu în acest an.”

Tweet-ul a fost însoțit de o fotografie cu Letterman, 75 de ani, și Zelensky, 44 de ani, dându-și mâna.

My Next Guest Needs No Introduction a avut premiera în ianuarie 2018, cu fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama, ca prim invitat.

De atunci, serialul a prezentat în mare parte celebrități, inclusiv actorul de la Hollywood George Clooney și cântăreața americană Billie Eilish. Dar Letterman a vorbit și cu vedete ale sportului, precum pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton și cu activiști precum Malala Yousafzai.

Letterman a găzduit anterior talk-show-uri de noapte târziu în SUA timp de aproximativ trei decenii, inclusiv Late Night With David Letterman (1982-1993) și Late Show With David Letterman (1993-2015).

×