x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe DELIR provocat de un apel de URGENTA al unui GAMER INRAIT de GTA V

DELIR provocat de un apel de URGENTA al unui GAMER INRAIT de GTA V

23 Dec 2014   •   16:49
DELIR provocat de un apel de URGENTA al unui GAMER INRAIT de GTA V

Mai multe ambulante au raspuns apelului de urgenta lansat de o persoana care declarase operatorilor serviciului ca se afla langa un prieten care sangereaza abundent, in urma unei rani provocate de un glont, si care alterneaza starile de constienta cu cele de inconstienta.

O a doua ambulanta, dotata cu echipament medical de resuscitare cardiaca, a fost trimisa catre adresa apelantului, dupa ce acesta a raportat operatorului ca barbatul nu mai respira si ca banuieste ca a murit.

In cadrul conversatiei telefonice, care a durat 12 minute, la un moment dat apelantul i-a spus operatorului ca este atacat la randul lui, fiind auzite mai multe tipete si urlete.

Ajuns la fata locului, personalul celor doua ambulante a descoperit ca totul nu a fost altceva decat o gluma tampita a unui gamer inrait, suparat ca personajul sau din popularul joc GTA fusese impuscat.

"Comportamentul pe care l-a avut in cadrul discutiei telefonice mi-a provocat ingrijorare in legatura cu soarta victimei. Acum, dupa toata intamplarea, nu pot sa spun decat ca sunt zdruncinat de-a binelea de faptul ca poate exista atat de multa inconstienta si prostie", a declarat unul din paramedicii ambulantelor.

Britanicul care a considerat ca a facut gluma tampita a fost condamnat la 120 de ore de munca neplatita in folosul comunitati si va fi sub pericolul unei condamnari la inchisoare in cazul in care va comite noi abateri sau infractiuni in urmatoarele 18 luni.
metro.co.uk

×