x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Descoperire INCREDIBILĂ, făcută de un pescar norvegian. Ce a găsit bărbatul în stomacul unui morun

Descoperire INCREDIBILĂ, făcută de un pescar norvegian. Ce a găsit bărbatul în stomacul unui morun

11 Apr 2014   •   14:29
Descoperire INCREDIBILĂ, făcută de un pescar norvegian. Ce a găsit bărbatul în stomacul unui morun

Un pescar norvegian a avut surpriza să găsească un vibrator în stomacul unui morun. Bjoern Frilund, de 64 de ani, tranşa un peşte de 5-6 kg pe care îl prinsese în cursul acestei săptămâni pe coasta de vest a Norvegiei, când a observat o formă neobişnuită în stomacul animalului, relatează AFP, conform Agerpres. "Au apărut mai întâi doi heringi şi pe urmă am găsit un obiect de cauciuc. Există cam tot atâtea şanse să se întâmple aşa ceva ca să fii lovit în cap de un meteorit", a spus pescarul.

Peştele tranşat a fost fotografiat de fiul lui, Marius, care exclude posibilitatea unei glume proaste. Bjoern Frilund crede că peştele a confundat jucăria sexuală, care avea motoraş, dar nu şi baterii, cu un calamar.

În ceea ce priveşte provenienţa obiectului, 'l-o fi aruncat vreo doamnă frustrată de pe expresul de coastă' (vas turistic ce navighează de-a lungul litoralului norvegian), presupune pescarul.

×