x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dezvăluiri INCENDIARE în presa franceză despre François Hollande. Vezi REACŢIA preşedintelui francez

Dezvăluiri INCENDIARE în presa franceză despre François Hollande. Vezi REACŢIA preşedintelui francez

10 Ian 2014   •   09:17
Dezvăluiri INCENDIARE în presa franceză despre François Hollande. Vezi REACŢIA preşedintelui francez

Revista Closer susţine că preşedintele francez François Hollande şi actriţa Julie Gayet au o relaţie amoroasă, într-un dosar de şapte pagini însoţit de fotografii, ce va fi publicat în ediţia de vineri, relatează AFP.

Joi, în jurul orei 23.00 (24.00 ora României), revista a anunţat pe site-ul său o ediţie specială pentru vineri, în care va dezvălui, într-un "dosar special de şapte pagini, fotografii despre relaţia dintre şeful statului şi actriţă".

Site-ul prezintă o copertă neclară în care se ghiceşte silueta preşedintelui şi un început de titlu: "Dragostea ...".

"În jurul Anului Nou, şeful statului, cu o şapcă pe cap, pleacă pe scuter pentru a se întâlni cu actriţa în apartamentul său, în care preşedintele îşi petrece de obicei noaptea", scrie Closer.

"Fotografii surprinzătoare, care ridică întrebări şi cu privire la securitatea preşedintelui. Şeful statului este însoţit de o singură gardă de corp care păzeşte secretul acestor întâlniri cu actriţa şi îi aduce chiar croasante!".

Reacţia preşedintelui francez

Exprimându-se în nume propriu şi nu în calitate de preşedinte al Republicii, Hollande "deplânge profund atingerile aduse vieţii private la care are dreptul ca orice cetăţean", adăugând că va "analiza răspunsurile, inclusiv judiciare, după apariţia acestui număr" al Closer, relatează postul Europe 1 din Franţa.

Potrivit Europe 1, "Hollande nu a dezminţit informaţiile publicate de revista Closer. În plus, fiecare cuvânt din comunicat a fost cântărit de două ori. În comunicatul preşedintelui a fost strecurat următorul mesaj: disocierea dreptului la viaţă privată, ca simplu cetăţean, de funcţia sa de preşdinte al Franţei".

În continuare, Europe 1 susţine că Palatul Elysée aflase în urmă cu câteva zile despre faptul că revista Closer urmă să publice informaţiile. "Cu toate acestea, nu a făcut nimic pentru a preveni publicarea lor. Mai mult, Valérie Trierweiler, partenera oficială a preşedintelui, a fost avertizată prea târziu", comentează Europe 1.

Şeful statului o are ca parteneră oficială pe jurnalista Valérie Trierweiler, după ce o lungă perioadă de timp a trăit alături de fosta candidată la prezidenţiale Ségolène Royal, cu care are patru copii.

Julie Gayet, în vârstă de 41 de ani şi care în prezent se află pe afişul filmului "Ames de papiers" ("Suflete de hârtie"), a depus plângere la sfârşitul lui martie 2013 la Parchetul din Paris pentru a identifica autorii zvonurilor apărute pe Internet, care îi atribuiau o relaţie amoroasă cu François Hollande.

În 2012, actriţa a participat la un clip de campanie al lui François Hollande, în care îl califica pe candidatul la prezidenţiale drept un bărbat "modest", "formidabil" şi care "ştie cu adevărat să asculte".


 

×