x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Directorul Tata Motors a murit! Britanicul Karl Slym s-a aruncat de la etajul 22 al unui hotel din Bangkok (VIDEO)

Directorul Tata Motors a murit! Britanicul Karl Slym s-a aruncat de la etajul 22 al unui hotel din Bangkok (VIDEO)

27 Ian 2014   •   15:43
Directorul Tata Motors a murit! Britanicul Karl Slym s-a aruncat de la etajul 22 al unui hotel din Bangkok (VIDEO)

Britanicul Karl Slym, managing director al Tata Motors, a fost găsit mort în dimineaţa zilei de 26 ianuarie, din primele cercetări ale poliţiei rezultând că acesta s-ar fi aruncat de la etaj, scrie Daily Mail.

Poliţia a fost anunţată de decesul lui Slym de către personalul hotelului Shangri-La, acolo unde acesta era cazat, la etajul 22, împreună cu soţia. Primele cercetări ale poliţiştilor indică faptul că Slym s-a aruncat de la etaj, neexistând urme de violenţă. În plus geamul era prea îngust pentru ca Slym să cadă întâmplător. În cele din urmă poliţia tailandeză a găsit şi un presupus bilet de adio, al cărui conţinut nu a fost făcut public.

Mangerul britanic, în vârstă de 51 de ani, care în trecut a lucrat nu mai puţin de 17 ani în cadrul General Motors (GM), conducând diferite divizii ale gigantului american, s-a alăturat indienilor de la Tata în 2012. El era prezent în Capitala Tailandei pentru o întâlnire cu bordul de conducere al Tata Tailanda.

×