x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dispariţia zborului MH370: Locuitori din Maldive cred că au văzut avionul Malaysia Airlines zburând deasupra insulei lor

Dispariţia zborului MH370: Locuitori din Maldive cred că au văzut avionul Malaysia Airlines zburând deasupra insulei lor

19 Mar 2014   •   09:48
Dispariţia zborului MH370: Locuitori din Maldive cred că au văzut avionul Malaysia Airlines zburând deasupra insulei lor

Locuitorii din Kuda Huvadhoo, Maldive, susţin că au văzut "un avion mare care zbura la altitudine joasă" în ziua dispariţiei zborului MH370, scrie thestar.com.my.

Poliţia din Maldive examinează informaţiile de pe un site de Internet al presei locale, Haveeru, potrivit cărora locuitorii au văzut un avion mare care survola o insulă izolată a arhipelagului, Kuva Huvadhoo, la 8 martie.

Martorii citaţi de site-ul Haveeru afirmă că au văzut un avion cu benzi roşii îndreptându-se către punctul sudic al arhipelagului.

"Nu am văzut niciodată un avion zburând la o altitudine aşa de joasă deasupra insulei noastre. Am văzut hidravioane, dar acesta nu era aşa ceva. Puteam chiar să văd clar uşile", declară una dintre persoanele citate de site.

Avionul care efectua cursa MH370 a decolat la 8 martie din Kuala Lumpur în direcţia Beijing şi a dispărut de pe ecranele radar după circa 40 de minute de la decolare. Avionul transporta 227 de pasageri, printre care şapte minori, şi echipajul, format din 12 persoane.

×