x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Distrugătorii de mituri" au greşit un experiment: Protagoniştii "Mythbusters", aproape de a provoca o tragedie! (VIDEO)

"Distrugătorii de mituri" au greşit un experiment: Protagoniştii "Mythbusters", aproape de a provoca o tragedie! (VIDEO)

08 Dec 2011   •   10:58
"Distrugătorii de mituri" au greşit un experiment: Protagoniştii "Mythbusters", aproape de a provoca o tragedie! (VIDEO)

Cei doi protagonisti ai serialului de televiziune MythBusters, difuzat pe Discovery, s-au vazut pusi intr-o situatie jenanta in momentul in care o ghiulea lansata de ei a nimerit intr-o zona locuita (orasul Dublin, California) si a trecut prin peretii unei case in care oamenii dormeau linistiti. Jamie Hyneman si Adam Savage voiau sa vada cat de eficient este un tun la lansarea altor obiecte decat ghiulelele, dar mai intai au vrut sa incerce si cu o ghiulea adevarata.

Au lansat ghiuleaua de la baza de tragere Camp Parks. Proiectilul nu si-a atins tinta originala (niste butoaie cu apa), ci a zburat aproape un kilometru, a trecut prin peretele unei case, de unde a ajuns pe sosea, a ricosat intr-un un acoperis pe care l-a gaurit si apoi a aterizat intr-o camioneta! Proprietarii dormeau linistiti in timp ce ghiuleaua le-a trecut prin camera, iar soferul masinii si fiul sau de 13 ani sosisera acasa cu doar cateva minute in urma.

"E un miracol ca nimeni nu a fost ranit", a spus seriful localitatii pentru San Francisco Chronicle. Cei intervievati spun ca era a treia ghiulea lansata in acea zi si ca sunt obisnuiti cu experimentele pe care cei doi "distrugatori de mituri" le fac in apropierea orasului lor. Emisiunea a fost intrerupta pana la finalizarea anchetei. (V.M.)


×