x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doi băieţi au fost omorâţi lângă o şcoală primară din Shanghai

Doi băieţi au fost omorâţi lângă o şcoală primară din Shanghai

28 Iun 2018   •   12:46
Doi băieţi au fost omorâţi lângă o şcoală primară din Shanghai

Doi băieţi au fost omorâţi în apropiere de o şcoală primară, după ce un bărbat, în vârstă de 29 de ani, a atac un grup cu un cuţit de bucătărie, joi, în jurul orei 11:30 ora locală, în Shanghai, potrivit presei din China citată de The Guardian.

Poliţia din Xuhui a primit un apel în care a fost informată că trei băieţi şi o femeie au fost atacaţi de un bărbat în apropiere de şcoala elementară Shanghai Shiwai. Cele patru victime au fost transportate de urgenţă la spital. Cu toate acestea, doi băieţi au decedat.

Un martor al evenimentului a declarat pentru publicaţia Beijing News că agresorul a fost prins de un pieton care trecea prin zonă în acel moment. Într-o filmare postată de publicaţie, agresorul este ţinut la pământ, cu mainile şi picioarele legate împreună cu ajutorul unei funii.

Pe fundal pot fi auziţi oamenii cum strigă: “Omoră-l în bătaie” şi “Este un psihopat”. De asemenea, în cadrul filmării pot fi văzutţi mai mulţi adulţi cum se strâng în jurul unui băiat rănit.

Poliţia a declarat că atacatorul este un bărbat neangajat, identificat doar prin prenumele său: Huang. Acesta a fost arestat, potrivit cotidianului din Shanghai, The Paper.

Incidentul a trezit frica privind siguranţa din şcolile din China, în urma mai multor astfel de atacuri care au avut loc de-a lungul ultimului deceniu.

Nouă copii din Shaanxi au fost omorâţi de un bărbat în vârstă de 18 de ani, în luna aprilie. După o serie de atacuri care au avut loc în 2010, autorităţile au crescut paza în şcoli.

 

×
Subiecte în articol: copii atacati shanghai atac cu cutit China