x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Două avioane de luptă s-au prăbuşit în centrul Italiei. Aparatele Tornado s-au ciocnit în zbor, piloţii sunt daţi dispăruţi (VIDEO)

Două avioane de luptă s-au prăbuşit în centrul Italiei. Aparatele Tornado s-au ciocnit în zbor, piloţii sunt daţi dispăruţi (VIDEO)

20 Aug 2014   •   08:57
Două avioane de luptă s-au prăbuşit în centrul Italiei. Aparatele Tornado s-au ciocnit în zbor, piloţii sunt daţi dispăruţi (VIDEO)

Două avioane militare italiene au intrat în coliziune marţi după-amiaza şi s-au prăbuşit în centrul Italiei, iar patru militari au fost daţi dispăruţi, a anunţat Ministerul Apărării al Italiei, conform AFP, citată de Agerpres. "Aviaţia militară confirmă că două aparate de zbor Tornado, care efectuau o misiune de antrenament, au fost implicate într-un accident aerian care s-a produs în această după-amiază", se spune în comunicat, care însă nu menţionează care este soarta piloţilor.

Potrivit mass-media italiene, la bordul celor două aparate de zbor se aflau patru militari, piloţi şi navigatori aerieni. Surse militare spun că militarii ar fi reuşit să se catapulteze înainte ca avioanele să se zdrobească de sol.

Scroll pentru video

Prăbuşirea celor două aparate de zbor a provocat mai multe incendii în zonă, însă fără a cauza pagube locuinţelor din împrejurime. Pe lângă echipele de salvare militare, numeroşi pompieri au fost trimişi la locul accidentului pentru a stinge focul.



×