x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sarah Ferguson, ducesă de York, a fost diagnosticată cu cancer la sân și a fost operată

Sarah Ferguson, ducesă de York, a fost diagnosticată cu cancer la sân și a fost operată

de Redacția Jurnalul    |    26 Iun 2023   •   00:40
Sarah Ferguson, ducesă de York, a fost diagnosticată cu cancer la sân și a fost operată
Sursa foto: Hepta

Sarah Ferguson, ducesă de York și fosta soție a prințului Andrew, a fost diagnosticată cu cancer la sân, după o mamografie de rutină. La vârsta de 63 de ani, ducesa a fost supusă unei intervenții chirurgicale și acum se recuperează acasă, în Windsor, Berkshire.

Potrivit reprezentanților săi, ducesa este recunoscătoare pentru faptul că diagnosticarea a fost realizată într-un stadiu incipient, subliniind importanța efectuării screening-urilor regulate. Un prieten apropiat a declarat că prognosticul este bun datorită depistării timpurii.

Sarah Ferguson a petrecut câteva zile într-un spital din Londra și a exprimat o recunoștință față de personalul medical care a îngrijit-o. Ea a fost externată duminică, potrivit Mirror.

Reprezentantul ducesei a confirmat că aceasta primește cele mai bune îngrijiri medicale și că se recuperează alături de familia sa.

Un prieten a declarat pentru The Sun că "prognosticul este bun" datorită "depistării timpurii".

Sursa a spus: "A fost o perioadă dificilă, dar este foarte recunoscătoare personalului medical care a efectuat mamografia și a detectat-o la timp, precum și personalului medical care a avut grijă de ea în ultimele zile”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×