x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe După WoW, Robin Williams ar putea fi personaj şi în alte jocuri video

După WoW, Robin Williams ar putea fi personaj şi în alte jocuri video

18 Aug 2014   •   17:35
După WoW, Robin Williams ar putea fi personaj şi în alte jocuri video

Aproape 110.000 de fani ai lui Robin Williams au solicitat pe internet companiei Nintendo să dea unuia din personajele seriei de jocuri Zelda numele actorului lor preferat, căruia îi plăcea în mod deosebit acest joc, relatează luni AFP, citând firma niponă.

O cerere online în acest sens, semnată de 108.239 de persoane, până la luni la prânz, a făcut făcută în semn de omagiu pentru actorul mort săptămâna trecută, care era cunoscut ca mare iubitor al seriei de jocuri 'The Legend of Zelda'. Lui Robin Williams, care a apărut în câteva reclame ale Nintendo, îi plăcea atât de mult jocul încât şi-a botezat fiica Zelda.

Elf sau Troll? Ce se pregăteşte în World of Warcraft în memoria lui Robin Williams

'Robin Williams era iubit la Nintendo. Ne bucură valul de susţinere din partea jucătorilor şi înţelegem dorinţa fanilor de a-l onora într-un viitor joc', se arată într-un comunicat difuzat vineri de filiala americană a grupului japonez. Aceasta nu a precizat ce ar putea face, dar a promis să păstreze vie amintirea actorului. 

Una din cele mai strălucitoare şi respectate vedete de la Hollywood, Robin Williams s-a sinucis lunea trecută, moartea sa producând o vie emoţie în lumea întreagă. Suferea de o gravă depresie şi avea un început de Parkinson. (Agerpres)




×
Subiecte în articol: robin williams nintendo Zelda