x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Record: Un elev de liceu a primit 170 de scrisori de acceptare la facultate și 9 milioane de dolari în oferte de burse!

Record: Un elev de liceu a primit 170 de scrisori de acceptare la facultate și 9 milioane de dolari în oferte de burse!

de Redacția Jurnalul    |    28 Apr 2023   •   12:15
Record: Un elev de liceu a primit 170 de scrisori de acceptare la facultate și 9 milioane de dolari în oferte de burse!
Sursa foto: shutterstock

Un tânăr de 16 ani, elev la un liceu din Louisiana, a primit peste 170 de scrisori de acceptare la facultate și peste 9 milioane de dolari în oferte de burse.

Dennis Maliq Barnes, în vârstă de 16 ani, elev în ultimul an la International High School of New Orleans, a declarat pentru CNN că inițial nu a vrut să stabilească niciun record.

"Pe măsură ce am aplicat la mai multe școli, pe măsură ce cifrele creșteau, cu ajutorul financiar și cu acceptările în universități, am devenit intrigat", a spus Barnes.

Barnes a spus că a început să se înscrie la școli în august 2022 și s-a mândrit când au început să sosească acceptările și bursele.

Oficialii școlii spun că realizarea lui Barnes stabilește un nou record mondial și au contactat Cartea Recordurilor Guinness pentru a-l face oficial, potrivit lui Clark Castle, un purtător de cuvânt al școlii și al lui Barnes.

Barnes are o medie generală de 4,98, a absolvit cu doi ani mai devreme și nu s-a decis încă la ce școală va merge din toamnă.

"Nu știu unde vreau să merg", a spus Barnes, dar a adăugat: "Intenționez să urmez știința informaticii, iar apoi să merg la Facultatea de Drept”.

Barnes își atribuie realizările familiei, prietenilor săi și credinței în Dumnezeu: "Sunt un tânăr cu frică de Dumnezeu, îl pun pe Dumnezeu pe primul loc.

Barnes a aplicat la 200 de școli și intenționează să-și anunțe decizia finală la începutul lunii mai, înainte de absolvirea de pe 24 mai.

Iar pentru cei care vin în urma lui, Barnes a are un sfat: "Dacă vă păstrați școala, educația ca prioritate și îl păstrați pe Dumnezeu în mijloc, atunci cu siguranță veți avea succes, indiferent de ceea ce veți face".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: scrisori acceptare facultate