x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Eriksson, in ofsaid cu o romanca

Eriksson, in ofsaid cu o romanca

de Irina Cristea    |    04 Sep 2006   •   00:00
Eriksson, in ofsaid cu o romanca

Ruxandra (dreapta), o cantareata de bar, nepoata a parintelui Gale-riu, i-a sucit mintile fostului selec-tioner al nationalei de fotbal a Angliei, Sven Eriksson.

Presa de scandal din Marea Britanie s-a inflamat din nou din pricina unei romance. Dupa ce nume mari din Regat au fost seduse de-a lungul timpului de conationalele noastre, a sosit randul fostului selectioner al nationalei de fotbal a Marii Britanii.

Fostul selectioner al nationalei de fotbal a Angliei, Sven Goran Eriksson, a picat in mrejele unei romance, scrie saptamanalul britanic de scandal News of the World. Suedezul de 58 de ani, cunoscut pentru inima sa zburdalnica, zboara dintr-un colt de lume in altul pentru a petrece clipe de neuitat in bratele proaspetei sale achizitii, cantareata de cabaret Ruxandra Galeriu. Tanara, in varsta de 33 de ani, este chiar nepoata parintelui Constantin Galeriu. Ea l-a cunoscut pe Eriksson in ianuarie, in Dubai, unde lucra intr-un bar de noapte impreuna cu sora ei, Beatrice, si cu trupa Young Generation And The Twins.

A FOST LA BUCURESTI.De cand i s-au aprins calcaiele dupa Ruxandra, celebrul tehnician a facut adevarate curse in jurul lumii pentru a o revedea. In aprilie, Eriksson s-a deplasat in China, motivandu-si plecarea din Anglia printr-o vizita privata pentru promovarea unei investitii imobiliare. In aceeasi perioada, Ruxandra si trupa ei aveau un angajament la Shanghai. "Sven a parcurs distante mari ca sa o vada pe Ruxandra. Erau disperati sa se intalneasca mai des. Este dificil pentru personalitati sa scape de lumina reflectoarelor, si Sven a trebuit sa strabata jumatate de glob pentru asta", a declarat o sursa din anturajul tehnicianului, citata de saptamanalul de scandal.

News of the World scrie ca cea mai recenta intalnire a celor doi ar fi avut loc saptamana trecuta, chiar la Bucuresti, unde Ruxandra i-ar fi marturisit unui reporter englez ca il cunoaste bine pe Eriksson.

Cand relatia dintre Sven si Ruxandra a prins contur, el era inca logodit cu iubita sa de cursa lunga, Nancy dell Olio, in varsta de 45 de ani. Suedezul era deja faimos peste tot in lume pentru frecventa cu care isi insela logodnica italiana. Ea era celebra pentru scandalurile monstruoase pe care i le facea, dar si pentru incapatanarea cu care continua sa se agate de relatia lor.

CAZURI CELEBRE. Ruxandra Galeriu nu este singura romancuta care a agitat apele mondene din Marea Britanie. In februarie 2006, tabloidele se intreceau sa o fotografieze pe Cornelia Crisan, care a fost vreme de doi ani amanta actorului Ralph Fiennes, cunoscut mai ales pentru prestatia din "Pacientul englez". Daca relatia a fost confirmata din toate sursele, nu acelasi lucru se poate spune despre cea dintre David Beckham si manechinul Elsa Pataky, pe jumatate spaniola, pe jumatate romanca.

A ZIS, A ZIS
"Da, il cunosc bine pe Sven Goran Eriksson" - Ruxandra Galeriu

OBSCURE
Fostul prezentator al Festivalului de la Mamaia, Octavian Ursulescu, isi aminteste ca cele doua interprete, Ruxandra si Beatrice Galeriu, au participat in anii ’90 la o editie a concursului, fara a fi insa premiate. Gemenele au fost elevele regretatei soliste Mihaela Runceanu si s-au lansat in lumea show-bizz-ului cu ajutorul financiar al parintelui Galeriu. Cel putin asa au declarat ele. Dupa ce le-a vazut intr-un show sustinut in Shanghai, Marc Berman, producatorul celebrei Mariah Carey, le-a cautat pe romancute. Astfel au ajuns sa cante in Las Vegas. (Simona Ecovoiu)
×
Subiecte în articol: externe ruxandra eriksson