x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Eveniment BOMBĂ. Cum îl va omagia actorul Morgan Freeman pe Nelson Mandela (VIDEO)

Eveniment BOMBĂ. Cum îl va omagia actorul Morgan Freeman pe Nelson Mandela (VIDEO)

03 Ian 2014   •   14:14
Eveniment BOMBĂ. Cum îl va omagia actorul Morgan Freeman pe Nelson Mandela (VIDEO)

Morgan Freeman va aduce un omagiu vieţii fostului lider sud-african Nelson Mandela la un concert tribut, care va avea loc la New York, pe 13 februarie, actorul urmând să recite discursuri ale primului preşedinte de culoare al Africii de Sud. Veteranul de la Hollywood, care l-a portretizat pe fostul lider sud-african în 2009, în filmul "Neînfrânt/ Invictus" va recita discursuri de la începutul carierei politice a lui Nelson Mandela, care a luptat împotriva segregării rasiale. De asemenea, va citi scrisori trimise de acesta soţiei sale Winnie pe care i le-a scris în timpul petrecut la închisoarea Robben Island, informează contactmusic.com.

Totodată, Morgan Freeman va citi şi discursul de învestire pe care Nelson Mandela l-a ţinut după ce a câştigat alegerile din 1994. Fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii Bill Clinton va fi, de asemenea, prezent, pentru a aduce un omagiu vieţii regretatului Nelson Mandela.

Evenimentul omagial va avea loc la catedrala St. Paul din New York şi va cuprinde un spectacol al ansamblului coral Soweto Gospel Choir.





×
Subiecte în articol: morgan freeman nelson mandela