x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe EXMPLAR! Autorităţile japoneze au mobilizat peste 4.000 de politişti pentru prinderea unui suspect de viol

EXMPLAR! Autorităţile japoneze au mobilizat peste 4.000 de politişti pentru prinderea unui suspect de viol

08 Ian 2014   •   15:09
EXMPLAR! Autorităţile japoneze au mobilizat peste 4.000 de politişti pentru prinderea unui suspect de viol

Poliția din Japonia a desfăşurat un detaşament impresionant de aproximativ 4.000 de ofițeri, pentru a localiza un suspect de viol şi jaf, care a fugit în timpul interogatoriului, într-un moment în care se afla la toaletă.

Y. Sugimoto, un tânăr de 20 de ani, era interogat  că ar fi făcut parte dintr-o bandă care a violat şi jefuit o femeie, în 2 ianuarie. La un moment dat, în timpul interogatoriului, Sugimoto şi-ar fi slăbit legăturile, mâinile fiindu-i legate cu acea banda de plastic care se strânge într-un singur sens, apoi a solicitat să fie dus la toaletă. Apoi, acesta a evadat, a declarat un oficial al poliției prefecturii Kanagawa.

"Evadarea suspectului în timpul interogatoriului nu este doar o ruşine pentru autorități, dar ridică probleme pentru siguranţă în randul localnicilor.  Astfel, s-au mobilizat 4.000 de poliţişti, 900 de vehicule şi două elicoptere pentru prinderea suspectului", a completat comandantul Poliţiei.

×