x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Explozie uriașă la o hidrocentrală din Italia. Bilanț provizoriu: 4 morți, 5 răniți și 3 dispăruți

Explozie uriașă la o hidrocentrală din Italia. Bilanț provizoriu: 4 morți, 5 răniți și 3 dispăruți

de Redacția Jurnalul    |    09 Apr 2024   •   22:41
Explozie uriașă la o hidrocentrală din Italia. Bilanț provizoriu: 4 morți, 5 răniți și 3 dispăruți
Sursa foto: X

Patru morți, cinci răniți și trei persoane date dispărute. Acesta este ultimul bilanț al exploziei produse marți la o hidrocentrală din Italia, comunicat de Prefectura din Bologna.

Conform agenției ANSA, cei cinci răniți grav au fost transportați la spitalele din Parma, Cesena, Forlì și Pisa. Cel mai grav dintre răniți este internat la spitalul Bufalini din Cesena: bărbatul se află în secția de mari arși, cu prognostic rezervat. În același spital se află și un alt muncitor, care a suferit o arsură minoră la o mână în urma accidentului și se află sub observație.

Marco Masinara, primarul orașului Camugnano, a declarat că se lucra la o turbină în momentul accidentului.

Președintele Italiei, Sergio Mattarella, și-a exprimat condoleanțele pentru muncitorii decedați și solidaritatea cu răniții, familiile și colegii de muncă ai victimelor, sperând că se va face lumină deplină asupra dinamicii accidentului.

„Urmăresc cu îngrijorare știrile teribile despre explozia care a avut loc la o centrală hidroelectrică”, a scris pe rețelele de socializare premierul Giorgia Meloni, care le-a mulțumit salvatorilor și tuturor celor care lucrează în aceste ore la căutarea celor dispăruți.

 

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: explozie italia hidrocentrala