x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe EXTERNE/Info - 11 octombrie 2004

EXTERNE/Info - 11 octombrie 2004

11 Oct 2004   •   00:00
KERRY, MAI BUN. A doua confruntare dintre candidatii la presedintia SUA, George W. Bush si John Kerry, s-a incheiat vineri noaptea fara ca vreunul dintre cei doi adversari sa se fi detasat in castigator. Analistii citati de presa straina sunt de parere ca democratul John Kerry ar fi incheiat, din nou, dezbaterea cu un usor avantaj. Potrivit unui sondaj CNN, 47% dintre telespectatori au apreciat mai mult prestatia lui Kerry, fata de 45% care au considerat ca Bush s-a prezentat mai bine.

BILANT NOU. Cele trei explozii produse joi la Hotelul Hilton din localitatea egipteana Taba au facut 34 de morti si 105 raniti, potrivit bilantului anuntat ieri de autoritatile egiptene. Printre morti figureaza israelieni, egipteni si rusi, dar responsabilii egipteni au mai spus ca "un numar deloc de neglijat" de turisti de alte nationalitati au murit in urma atentatelor. Peste 10 suspecti au fost pusi sub observatie.

INTERVENTII PENTRU PRINT. O profesoara de la catedra de arte frumoase a Colegiului britanic Eton sustine ca a fost supusa unor presiuni pentru a-l ajuta pe printul Harry sa ia o nota mare la examenul ei. Potrivit saptamanalului News of the World, incidentul ar fi avut loc in urma cu doi ani. Profesoara a spus ca va da mai multe detalii la procesul pe care l-a intentat colegiului Eton pentru concediere nedreapta si discriminare sexuala. Audierile incep saptamana aceasta.

Grupaj realizat de Irina Cristea

×
Subiecte în articol: externe