x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe EXTERNE/Info

EXTERNE/Info

15 Mar 2005   •   00:00

16 MARTIE 2005
RECOMPENSA. Rusii au platit 10 milioane de dolari pentru informatiile care au dus la localizarea si, ulterior, la uciderea, in cursul saptamanii trecute, a liderului separatist cecen Aslan Mashadov. Serviciul Federal de Securitate (FSB, mostenitorul KGB) a confirmat ca "mai multi cetateni care au dat informatiile necesare" gasirii lui Mashadov au primit deja generoasa recompensa.

ATENTAT. Presedintele provinciei Kosovo, Ibrahim Rugova, a scapat ieri-dimineata neatins dintr-un atentat cu bomba. Deflagratia, comandata de la distanta, a fost declansata la trecerea convoiului oficial al presedintelui si a provocat ranirea unui trecator. Situatia este destul de delicata in Kosovo, dupa demisia premierului kosovar, Ramush Haradinaj, acuzat de crime de razboi si crime impotriva umanitatii de Tribunalul Penal International de la Haga.

NUNTA REGALA. Mult-asteptata casatorie a printului Charles al Marii Britanii cu Camilla-Parker Bowles nu va avea nici pe departe nivelul de mediatizare similar ceremoniei din urma cu 25 de ani, cand peste 750 de milioane de telespectatori au urmarit cu sufletul la gura nunta lui Charles cu printesa Diana. Nici un jurnalist nu va participa la ceremonia de la Palatul Windsor, din data de 8 aprilie, care va fi una restransa, doar 30 de persoane fiind invitate.

Grupaj realizat de Ana Ilie

×
Subiecte în articol: externe