x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe EXTERNE/Info

EXTERNE/Info

09 Mar 2005   •   00:00

10 MARTIE 2005
EXPLOZIE. Un camion incarcat cu explozibil a sarit ieri in aer in plin centrul Capitalei irakiene, in imediata vecinatate a Ministerului Agriculturii. Cel putin trei persoane si-au pierdut viata si peste 20 au fost ranite in deflagratia, care a produs pagube materiale importante. Concomitent, politia irakiana a anuntat descoperirea, in vestul tarii, a 35 de cadavre neidentificate.

CROWE, VANAT DE AL-QAEDA. Reteaua Al-Qaeda ar fi vrut sa-l rapeasca pe actorul american Russell Crowe. Al-qaidanii nu si-au pus pana la urma planul in aplicare. Cert este ca Russell a aflat in 2001 de un complot impotriva sa si a cerut protectiei FBI. Complotul, spune astazi Russell in revista pentru barbati GQ, presupunea "scoaterea de pe scena a unor celebritati americane, un fel de plan de destabilizare culturala".

CHARLES, BRUTA. In ziua in care Posta britanica a anuntat aparitia unor timbre publicate in cinstea printului Charles si a viitoarei sale sotii, Camilla Parker Bowles, la Londra a fost pusa in scena un spectacol de dans care o omagiaza pe Diana, fosta sotie a lui Charles. Spectacolul "Printesa Diana", regizat de coregraful danez Peter Schauffus, il descrie pe Charles drept o bruta fara suflet care isi insala nevasta imediat dupa casatorie. Rolul Camillei este jucat de o amazoana care il conduce pe print cu o cravasa.

Grupaj realizat de Anca Aldea

×
Subiecte în articol: externe