x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fidel Castro: Cât efort incredibil pentru a promova un război de exterminare împotriva Federaţiei Ruse!

Fidel Castro: Cât efort incredibil pentru a promova un război de exterminare împotriva Federaţiei Ruse!

08 Oct 2014   •   19:22
Fidel Castro: Cât efort incredibil pentru a promova un război de exterminare împotriva Federaţiei Ruse!
Sursa foto: Fidel Castro: Cât efort incredibil pentru a promova un război de exterminare împotriva Federaţiei Ruse!

Liderul cubanez Fidel Castro a acuzat NATO de faptul că desfăşoară un 'război de exterminare' împotriva Rusiei. "Am auzit declaraţiile noului secretar general al NATO. Câtă ură pe faţa lui! Cât efort incredibil pentru a promova un război de exterminare împotriva Federaţiei Ruse! Prin urmare, cine sunt cei care se dovedesc a fi mai extremişti decât fanaticii din Statul Islamic?", şi-a exprimat indignarea fostul preşedinte cubanez, într-un articol difuzat miercuri de mass-media din Cuba.

Jens Stoltenberg, care a preluat funcţia de secretar general al NATO la 1 octombrie, a insistat luni, în Polonia, asupra unei 'soluţii politice' la conflictul din estul Ucrainei, evitând totuşi să reia multiplele critici formulate de predecesorul său Anders Fogh Rasmussen împotriva Moscovei. În acelaşi timp, Stoltenberg a reafirmat voinţa NATO de a asigura 'o prezenţă continuă' în flancul estic al zonei sale de influenţă.

×